اخبار

کفپوش عایق حرارت

کفپوش عایق حرارت

کفپوش عایق حرارت نقش مهمی را در حفظ دمای محیط ساختمان دارد. مخصوصا، در ساختمان های وسیع که نیازمند انرژی زیادی برای کنترل دمای پیرامون هستند. وجود چنین امکانی، موجب صرفه جویی در مصرف انرژی گاز و برق می گردد.

قرارگیری این پوشش بر کف ساختمان از تبادل گرمای محیط با بیرون جلوگیری می نماید. بنابراین، نصب چنین پوششی بر سطح، علاوه بر بهره مندی از فواید زیاد این پوشش، به دلیل وجود خاصیت عایقی آن رفاه بیشتری را برای ساکنان فراهم می آورد.

اگر شما هم در جستجوی خرید این کفپوش عایق منحصر به فرد هستید، مقاله زیر را که شامل اطلاعاتی برای شناخت کامل آن است را تا انتها مطالعه نمایید.

خرید کفپوش عایق حرارت

همان طور که می دانید کفپوش از ملزومات یک ساختمان است. این وسیله، رفت و آمد را سهولت می بخشد و نظافت محیط را آسان می کند. سازندگان این پوشش، به وسیله ی دستگاه های مدرن این صنعت موفق به تولید کفپوش عایق حرارت گردیده اند.

با به کار گیری آن در یک ساختمان، زمستان های سرد را با صرف هزینه کمتری، گرم تر از سال های قبل سپری خواهید کرد.

به همین دلیل، استقبال از این نوع پوشش سطوح در حال افزایش است و یکی از راه حل های مصرف بهینه انرژی است. با این توضیحات، خرید این نوع از کفپوش به شدن توصیه می‌گردد. برای خرید آن با نازل ترین قیمت و در طرح و رنگ های متنوع، به فلورینگ سنتر (flooring center) از زیر مجموعه های مطرح شرکت بازرگانی پارتیکان مراجعه نمایید.

خرید کفپوش عایق حرارت

انواع کفپوش عایق حرارت

در میان انواع پوشش هایی که برای سطح یک مکان وجود دارد، برخی از آن ها دارای خاصیت عدم عبور حرارت از خودشان هستند. وجود این خاصیت در آن ها به دلیل متریال مورد استفاده در ساخت شان است. انواع مختلف آن ها عبارتند از:

  • پارکت:

اصلی ترین نوعی که به صورت عایق دما عمل می کند، پارکت است. همه پارکت ها دارای این خاصیت هستند و به طور ویژه ای در ایجاد آسایش و رفاه افراد موثر هستند.

پارکت ها در چندین نوع تولید می شوند.

  1. پارکت چوبی
  2. پارکت لمینتی
  3. پارکت پی وی سی (PVC)
  4. پارکت مهندسی
  • لاستیکی:

لاستیک از مواد تولید کفپوش عایق حرارت است. این ماده با وجود ظاهر ساده اش ولی به دلایل استفاده آسان و قیمت ارزان ترش نسبت به بسیاری از دیگر پوشش ها، در مکان های زیادی مورد استفاده قرار می گیرد. کفپوش کف آسانسور، می تواند از این نوع باشد.

  • موکتی:

ساخت موکت ها از الیاف طبیعی یا مصنوعی است که بنا بر صلاح دید مشتری و سلیقه و بودجه وی قابل تهیه است.

قرار گیری موکت بر سطح هر مکانی، باعث گرمی کف آن و در نتیجه گرمی آن مکان می گردد. از دیگر خواص وجود موکت در یک مکان، نرمی و ایمنی کف آن است.

انواع کفپوش عایق حرارت 

کفپوش چوبی

پارکت یا همان کفپوش چوبی، یکی از نمونه های منحصر به فرد پوشش سطح است که از جهات مختلفی برتری نسبت به سایر نمونه ها دارد. بهترین نمونه کفپوش عایق حرارت، پارکت چوبی است.

استفاده از چوب درختانی مانند افرا، منجر به تولید پارکت چوبی ای با کیفیت و با دوام گردیده است. این پارکت، نوعی از کفپوش عایق است، که از قرن ۱۶ میلادی، مورد استفاده بوده است و به دلیل مزیت هایش، هنوز هم مورد استقبال مردم است.

نمونه هایی از پارکت چوبی:

  1. پارکت چوب گردو
  2. پارکت چوب افرا
  3. پارکت چوب بامبو
  4. پارکت چوب بلوط
  5. و…
  • مزایا:

پارکت چوبی دارای مزایایی از این قبیل است.

  1. جلوه بصری: دکوراسیون شیک و بی نقص از نتایج حضور پارکت چوبی در محیط است. طراحی طبیعی چوب مورد استفاده در ساختار این پارکت، بسیار چشم نواز و دلنشین است.
  2. برقراری سکوت: بی سر و صدایی این پارکت در موقع رفت و آمد بر آن از خصوصیات شاخص آن است. علاوه بر این، از نفوذ صدا های پیرامون به داخل ساختمان جلوگیری می کند و محیطی آرام و ساکت را برای ساکنین فراهم می آورد.
  3. حفظ دما: چوب یکی از بهترین مواد برای ساخت کفپوش عایق حرارت است. چوب درختان موجود در این کالا، به طور طبیعی شرایطی را به وجود می آورند تا از هدر رفت دمای ساختمان از طریق کف آن پیشگیری گردد.
  4. ترمیم پذیری: اگر خراشی بر سطح پارکت چوبی ایجاد گردد، با ساب زنی و لاک های مخصوص، قابل برطرف شدن است. این ویژگی باعث می شود که سطح پوشش آن، همواره سالم بماند.
  5. وجود تنوع: طرح های زیادی از رنگ چوب های مختلف و خطوط طبیعی در این پارکت یافت می شود. در ژورنال پارکت هر فروشگاه، انواع آن را در دسته ی پارکت قهوه ای و پارکت براق خواهید دید.
  6. دوام در برابر سایش: پارکت چوبی را با خیال راحت در هر مکانی نصب کنید. از راهرو ها تا سالن ها، مکان هایی هستند که می شود در آن ها از نعمت وجود پارکت چوبی شیک و با دوام برخوردار بود.

البته، توصیه می شود که، برای دوام بیشتر آن از پد های محافظ در زیر پایه های وسایل خود استفاده کنید تا از خوردگی احتمالی سطح این پارکت ها محافظت شود.

  • معایب:

عیب های پارکت چوبی می تواند این ها باشد.

  1. قیمت گران: تهیه چوب برای تولید این پارکت از علت های اصلی گرانی پارکت چوبی است. بنابراین، احتمال عدم توانایی خرید آن توسط اکثر افراد جامعه وجود دارد.
  2. عدم امکان نصب در محیط مرطوب: چوب چنین پارکتی در مواجهه با رطوبت، متورم می شود و ظاهرش از بین می رود. از این رو، فقط با وسایل خشک، امکان نظافت آن است و نباید در محیط های مرطوب نصب شود.
  3. حساسیت به دمای بالا: تحمل دمای بیش از حد توسط چوب امکان پذیر نیست و خطراتی را به دنبال خواهد داشت. پس، این کفپوش عایق حرارت را در هر محیطی با دمای زیاد نمی توان استفاده نمود.

کفپوش چوبی

نتیجه گیری

یکی از ویژگی های مفید هر کفپوشی، این است که دمای محیط اطراف خود را به شکلی مطلوب کنترل کند. این ویژگی در برخی از نوع های این کالای کاربردی و دکوراتیو وجود دارد که در این مطلب به آن ها اشاره شد. برای خرید بهترین های آن به سایت فلورینگ سنتر (flooring center) مراجعه کنید.

شماره تماس های ارتباطی از ۸ صبح تا ۹ شب:

۰۹۰۱۰۰۰۰۸۷ – ۰۹۱۲۰۳۲۱۰۰۴ 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *